Spoštovani starši, v veliko veselje nam je, da vas lahko povabimo na naš tradicionalni prednovoletni bazar. Kot vsako leto boste lahko izbirali med več različnimi izdelki, ki smo jih pripravile strokovne delavke vrtca. Prav vsaka od nas bo prispevala nekaj unikatnega. Skupaj z otroki pa smo soustvarili koledar za prihodnje koledarsko leto. Prav tako bo na voljo različna praznična dekoracija, saj se bliža adventni čas.

 

Dogodek bo na igrišču vrtca v Vavti vasi, v četrtek, 24. 11. 2022, med 17.00 in 19.00 uro. Časovno niste omejeni, pridružite se nam kadarkoli v tem času.

 

Pričakali vas bomo v škratovi deželi, izdelke boste lahko izbirali na več stojnicah, morda nas obišče tudi kakšen škrat, morda se boste lahko z njim tudi fotografirali.

 

Vabljeni vsi člani družine, povabite tudi babice in dedke, prijatelje,…

 

Vljudno pa vas prosimo, da na igrišču upoštevate pravila, ki bodo ta dan veljala v škratovi deželi. Najpomembnejše pravilo bo, da uporaba igral tisti dan ne bo mogoča. Lahko se boste le sprehodili po škratovi deželi, občudovali lučke, poiskali škrata in se pogreli z božičnim čajem.

 

V izdelke, ki smo jih pripravile smo vložile mnogo truda in nenazadnje materiala. Veseli bomo vaših prispevkov. Z zbranim denarjem si želimo otrokom kupiti nove poganjalčke, morda tudi kakšno kolo, tricikel, skiro in pa didaktične igrače za v igralnice.

 

Veselimo se srečanja z vami v škratovi deželi.

Dostopnost