Na Radiu Krka so zapisali:

Prihaja prijeten praznični čas dogodkov in družinske harmonije. Vrtec Krkine lučke pri OŠ Vavta vas prihodnji teden pripravlja 2. Dobrodelni prednovoletni bazar in lutkovno predstavo. Predstava bo v Kulturnem domu v Straži in jo bodo odigrali kar trikrat. V avli Kulturnega doma pa bodo obiskovalce razveselili še z bazarjem.

Predstavo bodo zaigrali strokovni delavci vrtca. Tudi v letošnjem letu so pripravili BAZAR. Zanj so se odločili z namenom, da pokažejo, kaj vse znajo. Še bolj pomembno od tega pa je, da je bazar namenjen temu, da bi z zbranim denarjem otrokom omogočili kvalitetnejše bivanje v vrtcu. Z zbranim denarjem bi radi kupili instrumente s katerimi bi opremili igralnice. Radi pa bi si privoščili še kakšen večji instrument, ki bo namenjen skupni rabi.

Da bi si lahko predstavo ogledali prav vsi, bodo predstavo odigrali kar trikrat, in sicer:

  • 27. 11. 2018, ob 16.30 in 18.00, 
  • 28. 11. 2018, ob 17.00.

Vstopnine za predstavo ne bo, bodo pa veseli prostovoljnih prispevkov. Predstava Veveriček posebne sorte bo v Kulturnem domu v Straži. V avli Kulturnega doma pa bodo obiskovalce razveselili še z bazarjem. Če ne utegnete na predstavo, vabljeni na bazar.
Izdelali so tudi decembrsko dekoracijo. Izbirali boste lahko med venčki, namizno dekoracijo, vizitkami, didaktičnimi igrami, piškoti … V želji in upanju, da znamo stopiti skupaj, se veselijo prihajajočih predprazničnih dni.

Dostopnost