Datum: 23. 10. 2020

Spoštovani starši.

Glede na epidemiološko sliko v Sloveniji, je vlada sporočila, da bodo svoja vrata začasno zaprle šole in vrtci. Vendar za organizacijo nujnega varstva bomo vrtci poskrbeli. Naprošamo vas, da nam zaradi organizacije dela v vrtcu sporočite, ali vaš otrok od ponedeljka, 26. 10. 2020 do petka, 30. 10. 2020, nujno potrebuje vrtčevsko varstvo.

Apel vlade je, da bi v čim večjem številu ostali doma. Tudi mi se na vas obračamo s prošnjo, da v kolikor je le možno, poskrbite za varstvo otroka. Za otroke staršev, ki nikakor ne morete poiskati varstva za svojega otroka, bomo za varstvo poskrbeli v vrtcu.

V primeru, da bo vrtec odprt zaradi  nujnega varstva, bo varstvo potekalo le na lokaciji v Vavti vasi. Starše prosimo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke oziroma, da je v družini kakršen koli sum na okužbo, da ostanejo doma.

Na podlagi zbranih prijav, bomo starše prijavljenih otrok v  čim krajšem možnem času obvestili, v kateri igralnici bo organizirano varstvo.

Starše, ki nikakor ne morete organizirati varstva za otroka prosimo,  da danes do 18. ure sporočite svojo potrebo po varstvu pomočnici ravnateljice Sabini Krštinc na e- naslov: sabina.krstinc@os-vavta-vas.si ali na telefon: 031 311 235.

Zavedamo se, da je trenutna situacija težka za vse, a verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo. Vsekakor pa se bomo še naprej trudili za kvalitetno delo v našem vrtcu. Konec naslednjega tedna vas obvestimo o nadaljnjih korakih.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo, da bi te čase preživeli karseda mirno. Ostanimo zdravi.

Sabina Erjavec, l.r.                                                                                        Dušan Krštinc l. r.

   ravnateljica                                                                                                         župan

Dostopnost