Datum: 6. 11. 2020

Spoštovani starši.

Glede na epidemiološko sliko v Sloveniji, sta vlada Republike Slovenije in ministrica za izobraževanje sporočila, da dane ukrepe prejšnjega tedna, podaljšuje za še en teden.

Tako po sklepu župana ostaja naš vrtec odprt za vse otroke za katere si starši ne morete zagotoviti drugega varstva.

Ker smo v vrtcu omejeni na število otrok, ki smejo biti skupaj v posamezni skupini vas naprošamo, da nam zaradi lažje organizacije in razporeditve otrok, ter strokovnega in tehničnega kadra sporočite ali vaš otrok od ponedeljka, 9. 11. 2020 do petka, 13. 11. 2020, nujno potrebuje vrtčevsko varstvo.

Apel vlade je še vedno, da bi v čim večjem številu ostali doma. Tudi mi se na vas obračamo s prošnjo, da v kolikor je le možno, poskrbite za varstvo vašega otroka doma. Za otroke staršev, ki nikakor ne morete poiskati varstva za svojega otroka, bomo za varstvo poskrbeli v vrtcu.

Glede na število vpisanih otrok bomo otroke razporedili v skupine in vas o tem naknadno obvestili. Prosimo vas, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke oziroma, če je v družini kakršen koli sum na okužbo, da otroci ostanejo doma, kajti le tako bomo lahko delovali vsaj za nujno varstvo. V nasprotnem primeru se moramo vsi zavedati, da če se pojavi okužba v vrtcu bomo primorani vrtec zapreti.

Starše, ki nikakor ne morete organizirati varstva za otroka prosimo, da danes do 14. ure sporočite svojo potrebo po varstvu pomočnici ravnateljice Sabini Krštinc na e- naslov: sabina.krstinc@os-vavta-vas.si. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefon: 031 311 235.

Zavedamo se, da je trenutna situacija težka za vse, a verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo. Vsekakor pa se bomo še naprej trudili za kvalitetno delo v našem vrtcu. Konec naslednjega tedna vas obvestimo o nadaljnjih korakih.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo, da bi te čase preživeli karseda mirno. Ostanimo zdravi.

Sabina Erjavec, l.r.                                                                                        Dušan Krštinc l. r.

   ravnateljica                                                                                                         župan

Dostopnost