Spoštovani starši.

Kljub temu, da je vlada Republike Slovenije pred 14 dnevi poostrila ukrepe, se žal epidemiološka slika v Sloveniji ne umirja.  Zato je vlada na včerajšnji seji sprejela odločitev, da ukrepe podaljša še za en teden.

Ker si res vsi mi – zaposleni, starši in nedvomno tudi otroci želimo, da bi se v vrtec čimprej lahko vrnili vsi, vas vljudno naprošamo, da se kolikor se le da držimo sprejetih ukrepov in v čim večji meri ostanemo doma. Vsi skupaj se moramo zavedati, da virus še vedno kroži med nami, zato smo vsak dan izpostavljeni možnosti okužbe.

Vrtec sicer ostaja odprt za nujno varstvo. V kolikor imate možnost organizirati varstvo za vašega otroka v krogu svoje družine, vas vljudno naprošamo, da to storite in nam na tak način  pridete nasproti.

Za otroke staršev, ki nikakor ne morete poiskati varstva za svojega otroka, bomo za varstvo poskrbeli v vrtcu.

Glede na število vpisanih otrok bomo otroke razporedili v skupine in vas o tem naknadno obvestili. Prosimo vas, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke. V kolikor je v družini kakršnikoli sum na okužbo, naj otroci ostanejo doma. Vsi se zavedamo, da v kolikor se v vrtcu pojavi okužba, bomo žal primorani vrtec zapreti.

Starše, ki nikakor ne morete organizirati varstva za otroka prosimo,  da danes do 13. ure sporočite svojo potrebo po varstvu, pomočnici ravnateljice Sabini Krštinc, na e- naslov: sabina.krstinc@os-vavta-vas.si. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefon: 031 311 235.

Povpraševanje velja za čas od 30. 11. 2020 do 4. 12. 2020. Vpišite za katere dneve varstvo potrebujete in časovni okvir od kdaj do kdaj.

Če se v tem času pojavi pri otroku ali pri članih družine okužba, nas o tem prosimo obvestite.

Zavedamo se, da je trenutna situacija težka za vse, a verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo. Vsekakor pa se bomo še naprej trudili za kvalitetno delo v našem vrtcu. O vseh nadaljnjih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo, da bi te čase preživeli karseda mirno. Ostanimo zdravi.

Sabina Erjavec, l.r.                                                                                        Dušan Krštinc l. r.

   ravnateljica                                                                                                         župan

Dostopnost